Kort kerstverhaal door Gaby Rasters

Winnie is vastbesloten haar kerstmis vibes niet af te laten pakken door haar ex. Tijdens de koopzondag leeft zij zich uit en wil haar vriendinnen verwennen met cadeautjes.  Zonder die cadeautjes en met een rotgevoel komt ze die middag thuis. Het was behoorlijk heftig om Richard met zijn nieuwe vlam daar aan te moeten treffen; notabene op de sieraden afdeling.

Ze besluit haar inkopen online te doen en bij Gifts & Joy vindt ze de mooiste cadeautjes. Wanneer ze wil afrekenen treedt er een storing op. Heel haar winkelmandje is leeg. Het huilen staat haar nader dan het lachen en ze viert haar boosheid en verdriet op een chatbot af. Opeens neemt de eigenaar van de winkel de chat over. Gaat dit alsnog een mooie kerst worden?

Gaby Rasters schrijft romans die je raken. Ze debuteerde met de ‘Nogal ingewikkelde trilogie’ en schreef daarna o.a. de romans ‘Bij jou ben ik echt’ en ‘Als je wint’. Haar werk werd bekroond met de Valentijnprijs en werd lovend besproken in De Telegraaf, Vriendin, Story en Koffietijd. Haar nieuwste roman ‘Wenskind’ verschijnt in februari 2024.

Foto door Ruud Hoornstra.

9789032520465
9789032520328
9789032520526

Boeken van Gaby Rasters

Als je wint
Bij jou ben ik echt
Wenskind

Meer kerst?