Over ons

Welkom bij Zin in feelgood, dé plek met de fijnste inspiratie voor jouw volgende boek. Wij vertellen jou over de beste boeken van de beste auteurs, boeken die je altijd met een fijn gevoel zult dichtslaan. En of je nou zin hebt in romantiek, spice, historisch of drama – wij hebben voor iedereen het perfecte feelgoodboek! 

Daarnaast kun je op Zin in feelgood genieten van de leukste boekencontent, meedoen met onze winacties en leesclubs en kletsen met andere feelgoodliefhebbers. Als kers op de taart organiseren we één keer per jaar het gaafste feelgoodevent van Nederland, waar je jouw favoriete auteurs in levenden lijve kunt ontmoeten.

Onze passie voor verhalen die je hart veroveren en je ziel verwarmen heeft geleid tot de oprichting van Zin in feelgood. We delen deze liefde graag met jou. Liefde voor boeken, liefde voor feelgood! 

Meet the team 🌸

Wij zijn de vrouwen achter Zin in feelgood, die voor jou de leukste feelgood-tiplijsten samenstellen, je voorzien van verhalen waar je blij van wordt en nog veel meer leuks!

Contact 💌

Heb je een vraag aan de redactie van Zin in feelgood? Mail naar hallo@zininfeelgood.nl.

Wil je iets naar de redactie opsturen via de post? Leuk! Stuur het dan naar:
Zin in feelgood
Postbus 289
1000 AG Amsterdam
The Netherlands

Vacatures 👜

Wil je bij ons stage komen lopen? Vanaf februari 2024 hebben we weer plek. Stuur dan een mailtje naar hallo@zininfeelgood.nl. Kijk voor meer stages en vacatures op Werken bij VBK.

Boekenwereld 📦

Voor de verkoop van onze boeken werken wij samen met Boekenwereld.com. Boekenwereld is net als iedere andere online boekwinkel, alleen bestel je rechtstreeks bij de uitgeverij.

  • Gratis verzending vanaf 19,95
  • Veilig winkelen met Thuiswinkelwaarborg
  • Trustpilot Klantbeoordeling (4.8) ★★★★★