Sophie Green: hartverwarmende vriendschappen

Sophie Green schrijft heerlijke hartverwarmende boeken over (soms onverwachte) vriendschappen tussen vrouwen en familie. Ze omschrijft de hoofdpersonen zo mooi, de personages zijn levensecht en herkenbaar. In ieder boek staat een andere groep vrouwen centraal die op het eerste oog niet echt iets met elkaar te maken hebben, maar elkaar bijvoorbeeld tegenkomen bij een yogaclub, of op het strand om in de zee te gaan zwemmen. Er ontstaat een band tussen de vrouwen en je leeft ontzettend met ze mee.

Dit zijn echt perfecte boeken om lekker mee op de bank te kruipen, om mee te nemen op vakantie, eigenlijk zijn ze altijd goed! Wij zijn, zoals je merkt, groot fan van haar mooie romans en kunnen niet wachten om aan een nieuw boek van haar te beginnen. Goed nieuws! 11 juli verschijnt Het koor van Bellbird River.

Ben jij ondertussen ook benieuwd geworden naar de boeken van Sophie Green? We hebben haar boeken voor je op een rijtje gezet!

Het koor van Bellbird River

Bestel nu de nieuwste roman van Sophie Green!

‘Vriendschap tussen vrouwen staat centraal in de boeken van Sophie Green. Je leeft helemaal met de personages mee, en je herkent altijd wel iets in de vrouwen die ze beschrijft. Dikke tip, zou haar aan iedereen aanraden!’ Ester van Zin in feelgood

Op het platteland van Australië treffen vijf vrouwen elkaar in het plaatselijke koor, en ontdekken dat echte vriendschap soms dichterbij te vinden is dan je denkt.

Bekijk op Boekenwereld >
De leesclub aan het einde van de wereld

De leesclub aan het einde van de wereld

Vijf vrouwen in de Australische outback starten een leesclub. Maandelijks overbruggen ze de onmetelijke afstanden die hen scheiden. Daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

Bekijk op Boekenwereld >
De zwemclub van Shelly Bay

De zwemclub van Shelly Bay

Theresa, Marie, Leanne en Elaine lijken niets met elkaar gemeen te hebben tot ze elkaar elke ochtend tegenkomen op het strand waar ze zwemmen. Het begin van een onverbrekelijke vriendschap.

Bekijk op Boekenwereld >
De yogaclub van Orange Blossom House

De yogaclub van Orange Blossom House

Grace Maud, Patricia en Dorothy hebben alle drie het gevoel dat hun leven stil staat. Als ze elkaar treffen bij de yogalessen van Sandrine, ontdekken ze al snel dat er nog genoeg te beleven valt.

Bekijk op Boekenwereld >

Heb jij al eens een boek van Sophie Green gelezen? Wat was je favoriet? Laat het ons weten op Instagram of Facebook.