Top 6 boeken over Frankrijk

Dompel jezelf onder in de meeslepende verhalen, gevuld met passie, avontuur en de onweerstaanbare charme van het Franse leven. Terwijl je de pagina’s omslaat, word je getransporteerd naar adembenemende locaties zoals Parijs, de stad van de liefde, en idyllische Franse dorpen met schilderachtige landschappen. 

Dit zijn onze favorieten die zich in Frankrijk afspelen: 

Bestemming Parijs

1. Bestemming Parijs van Mirjam Mieserius

Verlies jezelf in dit meeslepende boek vol Franse charme, waarin de zoektocht van Chloe, Sofia en Lizzy naar liefde en identiteit je betovert. Een onvergetelijk avontuur in een betoverend Parijs! Een nieuwe serie van de auteur van De citroen op de taart! Drie jonge vrouwen gaan op zoek naar wie ze werkelijk zijn in Parijs, de stad van de liefde. Niemand komt naar Parijs zonder reden…

 

 

Bekijk op Boekenwereld >
Het huis in Parijs

2. Het huis in Parijs van Natasha Lester

Een fascinerende zoektocht naar familiegeheimen, Dior-jurken en een moedige pilote. Ontdek de intrigerende verbanden tussen de Tweede Wereldoorlog en het heden. Durf jij de waarheid te onthullen?

Als Kat Jourdan een collectie Dior-jurken ontdekt in haar oma’s huis, begint een zoektocht naar haar familiegeschiedenis die leidt naar de Tweede Wereldoorlog, en een pilote genaamd Skye Penrose…

Bekijk op Boekenwereld >
Onder de sterren van Montpellier

3. Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers

Een zomerse escape naar Zuid-Frankrijk vol roddels, mysterie en onverwachte liefde. Zal Cleo haar hart kunnen openstellen voor de aantrekkelijke Luc? Bereid je voor op een betoverend avontuur!

Onder de sterren van Montpellier’ van Marina Folkers is een feelgoodverhaal over vertrouwen en het maken van keuzes.

Bekijk op Boekenwereld >
Prachtzomer

4. Prachtzomer van Karin Rozenhart

Stap binnen in De Zilveren Vos en laat je verleiden door de charismatische Xavier. Een zinderende feelgoodserie vol humor, paardrijden in de bossen en onverwachte vonken. Welke kant kies jij?

Als Xavier zijn intrek neemt in hotel De Zilveren Vos, is twintiger Tina niet van plan om zich door hem te laten verleiden. Of heeft hij toch een andere kant dan alleen die van arrogante zakenman?

Bekijk op Boekenwereld >
Het kersenspoor

5. Het kersenspoor van Sarah Steele

Reis terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog en ontmoet een heldhaftige schooljuf. Een aangrijpend verhaal vol gevaar, moed en een geheime reddingsmissie. Durf jij het kersenspoor te volgen?

Een aangrijpende historische roman over een reddingsmissie op het Franse platteland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk op Boekenwereld >
Alles is relatief

6. Alles is relatief van Marjolein Vrijenhoek

Een single moeder, twee pubers en een Franse camping, bonne chance!

Een heerlijk zomerse feelgood over liefde loslaten en hervinden.

Bekijk op Boekenwereld >