Vijf leukste plekken om te luisteren naar podcast ‘Een nieuw begin’

podcast een nieuw begin luisteren

Wil jij even een momentje voor jezelf? Stap dan in de wereld van dierenarts Daphne. Zij laat de drukte van de grote stad achter zich en zoekt haar toevlucht op een idyllisch Waddeneiland.

Over de podcast Een nieuw begin

Terwijl Daphne haar leven opnieuw vormgeeft, ontvouwt zich een feelgood avontuur vol verrassende wendingen. Oude vriendschappen krijgen andere vormen en nieuwe banden worden gesmeed, terwijl Daphne zichzelf verliest in een betoverende baan, onverwachte spanningen en zelfs romantische intriges…

De podcastserie bestaat uit tien afleveringen van 7 tot 10 minuten. In totaal zorgt dat voor ruim tachtig minuten luisterplezier. De personages worden ingesproken door niemand minder dan Dafne Holtland, Peggy Vrijens, Melissa Drost, Jip van den Dool, Justus van Dillen als Lucas en Bart Oomen.

De perfecte plekken om te luisteren

Het perfecte moment om een podcast te luisteren is tijdens het wandelen of fietsen. Wij geven je daarom vijf suggesties voor de mooiste routes op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog om je te verliezen in het leven van Daphne. Want een podcast over de Waddeneilanden is natuurlijk het leukst om te beluisteren op een Waddeneiland!

1. Wandelroute langs de kustlijn van Texel

Zin om lekker uit te waaien op het strand van Texel? Begin dan in het centrum van De Koog met het beluisteren van aflevering 1. Loop richting paal 19 op het strand en volg vervolgens de kustlijn terwijl je van het prachtige uitzicht geniet. Eindig je wandeling bij paal 17. Dit is een mooie route als je meerdere afleveringen in één keer wilt luisteren!

2. Een rondje langs de vuurtoren op Vlieland

Start in het dorp Oost-Vlieland en wandel richting de vuurtoren. Volg het pad dat om de vuurtoren heen loopt en neem de tijd om te genieten van het uitzicht. Vervolg de route langs de kust en door de duinen terug naar Oost-Vlieland.

3. Wandel door natuurgebied ’t Oerd op Ameland

Zin om de hele podcast in één keer te luisteren? Volg de wandelroute ’t Oerd’, door dit prachtige natuurgebied op het oostelijke deel van het eiland. Wandel door de duinen en geniet van de diverse flora en fauna.

4. Fiets van West-Terschelling naar Midsland

Heb je meer zin in een fietstocht? Volg dan deze route van West-Terschelling naar Midsland. Begin in West-Terschelling en volg de fietsroute naar Midsland. Onderweg fiets je door het prachtige duinlandschap en passeer je schilderachtige dorpjes. Een heerlijke rustig route met prachtige natuur! Tijdens deze fietstocht kun je drie tot vier aflevering van Een nieuw begin luisteren.

5. Fietstocht over Schiermonnikoog

Fiets vanaf het herkenningspunt Kaap Willemduin naar de Westerplas, een natuurgebied waar je vogels kunt spotten of simpelweg naar de mooie natuur kunt kijken. Volg de fietsroute langs de duinen en geniet van de rust en ruimte van het eiland.

Geen plannen om naar een Waddeneiland te gaan? Droom dan weg terwijl je naar Een nieuw begin luistert op je eigen bank, in je achtertuin of in bed. Grote kans dat je je in gedachten alsnog op een van de Waddeneilanden bevindt!