Colleen Hoover: 6x waarom wij fan zijn!


We kunnen niet meer om Colleen Hoover heen! De ‘queen of love’ is gigantisch populair op TikTok en niet zonder reden. Benieuwd naar de Hoover-hype? Wij vertellen je waarom we haar boeken nou zo leuk vinden! 

1. Sterke vrouwelijke hoofdpersonen, die heel realistisch worden neergezet 

Perfectly imperfect, maar daardoor komen ze nog meer tot leven. Colleen Hoover schrijft personages waarin je jezelf kunt herkennen en dat maakt haar verhalen zo indringend. Ze zijn realistisch, complex en hebben vaak diepgewortelde emoties en problemen. Het is gemakkelijk om met hen mee te leven en jezelf in hun schoenen te plaatsen. 

2. Typische Hoover-plottwists 

Een Colleen Hoover boek is niet compleet zonder een typische Hoover-plottwist of twee. Ze verrast je áltijd en weet heel originele wendingen aan het verhaal te geven!  

3. Wat kan Colleen Hoover niet? 

Colleen Hoover schrijft niet alleen romance, maar ook veel andere genres. Ze weet altijd een perfect verhaal af te leveren, of ze nu Young Adult, New Adult, romance, een thriller of zelfs iets paranormaals schrijft. Hierdoor is er voor elk wat wils en is er altijd iets nieuws te ontdekken. 

4. Een lach en een traan 

De meeste van Colleens boeken zijn echte tranentrekkers, maar ze combineert drama perfect met haar droge humor. Elk boek is een achtbaan aan emoties. Haar verhalen kunnen je laten lachen, huilen en je hart sneller laten kloppen. Ze weet hoe ze de lezer kan meeslepen en houdt je op het puntje van je stoel. 

5. Perfecte book boyfriends 

In welke genre ze ook schrijft, de liefde is een belangrijk thema in Colleens boeken. Dat zorgt voor een lange lijst aan perfecte book boyfriends. Van romantische gentlemen tot verleidelijke en gevaarlijke bad boys, deze mannen vergeet je niet zomaar!  

6. Hoover is verschrikkelijk verslavend! 

Last but not least heeft Colleen Hoover een verslavende schrijfstijl die ervoor zorgt dat je door haar boeken heen vliegt. Haar verhalen zijn goed opgebouwd, met pakkende dialogen en genoeg plotwendingen om je nieuwsgierigheid te prikkelen. Ze weet hoe ze de lezer aan haar pagina’s gekluisterd kan houden en je wilt steeds meer van haar werk lezen. 
  

Wil je nog meer weten over Colleen Hoover en haar boeken? Kijk dan ook even bij uitgeverij Zomer & Keuning voor een overzicht van al haar boeken. Zin in meer boeken met een scheutje drama? Kijk dan hier.

9789020550412 
9789020550818
9789020553352 
9789020553291
9789020552492 

Benieuwd naar de boeken van Colleen Hoover? 

It ends with us
It starts with us
November 9
Confess
Ugly love