Wat lees je na ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’? 

daar waar de rivierkreeften zingen

Ben je op zoek naar een nieuw boek om te lezen na het lezen of kijken van het meeslepende verhaal van Daar waar de rivierkreeften zingen?

Kijk niet verder, want er is eigenlijk maar één boek dat net zo fantastisch en adembenemend is als Daar waar de rivierkreeften zingen en dat is: Ga als een rivier van Shelley Read. 

Waar gaat Ga als een rivier over?

Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten. Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman over een clandestiene liefde en over verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. 

Bekijk het interview met de schrijfster!

Uitgever Hedda Sanders van LS Amsterdam gaat in gesprek met auteur Shelley Read, de auteur van het boek Ga als een rivier. Ze vertelt over het verhaal en haar inspiratie. Bekijk hieronder het volledige interview. 

Ga als een rivier

Dit boek moet je lezen!

Ga als een rivier

‘Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.’ AD

Bekijk op Boekenwereld >

Hou je van feelgood die je meesleept en die bomvol mooie personages zit? Misschien zijn de boeken van Jojo Moyes dan ook wel iets voor jou. We hebben de 5 mooiste boeken van Jojo Moyes voor je op een rijtje gezet.