Alle boeken van Lisette Jonkman op een rijtje 

Ontdek de betoverende wereld van Lisette Jonkman, een geliefde Nederlandse auteur van feelgoodboeken die de harten van vele lezers heeft veroverd. Haar meeslepende verhalen, bruisende personages en boeken vol humor maken haar een favoriet onder fans van het feelgoodgenre. Lisette Jonkman heeft al vele populaire boeken op haar naam staan, waaronder Verkikkerd en Helemaal het einde.  

Benieuwd naar alle boeken Lisette Jonkman? Hieronder zetten we die allemaal op een rijtje, zodat jij je leesreis met deze fantastische auteur kan beginnen. 

Wie is Lisette Jonkman?

Lisette Jonkman is niet meer weg te denken uit het Nederlandse feelgoodlandschap. In 2011 won ze de schrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff, Bol.com en Chicklit.nl met haar debuutroman Glazuur. Sindsdien heeft ze al meer dan tien boeken geschreven, waaronder de populaire series zoals Verkikkerd en Onbreekbaar, en daarmee heeft ze heel veel feelgoodharten veroverd. Ook haar boeken Langste. Kerst. Ooit en Helemaal het einde zijn erg geliefd bij lezers. Op dit moment woont ze met haar man en kinderen in het noorden van het land.  

Alle boeken van Lisette Jonkman en series op volgorde

Glazuur

Nadat Sophies baas haar voor de zoveelste keer heeft vernederd, is de maat vol en neemt Sophie het heft in eigen handen in Glazuur

Glazuur

Glazuur

Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee.

Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

Bekijk op Boekenwereld >

Helemaal het einde…

In Helemaal het einde keert de 28-jarige Roxy na tien jaar als een nomade te hebben geleefd als leadzangers van een wereldberoemde rockband weer terug naar het dorp waar ze is opgegroeid. Ze moet haar plek zien te heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar. Dan speelt ook een lang bewaard geheim op, en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger… 

Helemaal het einde

Helemaal het einde

De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.

Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.

Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Bekijk op Boekenwereld >

De Verkikkerd-serie

Verkikkerd is Lisette Jonkman haar eerste serie. Begin met Verkikkerd, waarin Lucy naar de grote stad verhuist, weg van haar ouders en hoogbegaafde zusje, om aan het echte studentenleven te beginnen. Vervolg de serie met Verslingerd en Verknocht

9789024583331
9789021016405
9789024582723

Verkikkerd-serie

Verkikkerd
Verslingerd
Verknocht

De Onbreekbaar-serie

Duik terug in het roerige studentenleven met de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman. In Buren with benefits komen Abigail en Ferdinand naast elkaar te wonen in hetzelfde studentenhuis. Vervolg de serie met Onbegrensde liefde en Op gevoel

9789021026770
9789021027685
9789021028132

Onbreekbaar-serie

Buren with benefits
Onbreekbaar 2 - Onbegrensde liefde (POD)
Op gevoel

Schrijven, kreng!

In Schrijven, Kreng! deelt Lisette Jonkman alle schrijftips- en trucs die ze heeft geleerd in haar carrière als feelgoodauteur, om je zo op weg te helpen naar je eigen gepubliceerde boek. 

Schrijven Kreng!

Schrijven Kreng!

In Schrijven, kreng! van Lisette Jonkman krijg je schrijftips & -trucs van de grappigste schrijfster van Nederland. Voor iedereen die bruist van de ideeën, maar bang is voor de knipperende cursor.

Wil je een romantisch, grappig en meeslepend verhaal schrijven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of zit je misschien vast in een verhaal en kun je wel wat tips gebruiken om verder te gaan? Schrijfster Lisette Jonkman deelt haar tips, blunders en misstappen met je. Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: verder met dat manuscript!

Bekijk op Boekenwereld >

Digi-only: alle boeken van Lisette Jonkman die alleen online beschikbaar zijn 

9789021807669
9789021036212
9789024592470
Festivalkriebels
Te grazen
Onverbeterlijk

Lisette Jonkman haar nieuwste boek

Langste. Kerst. Ooit.

In Langste. Kerst. Ooit is Noëlle gek op kerst. Ieder jaar op eerste kerstdag organiseert ze een diner voor een select groepje vrienden en familie. Steevast valt ze op kerstavond in slaap met de wens dat het elke dag kerst was. Maar na een extra rampzalige eerste kerstdag, wordt Noëlle wakker… op eerste kerstdag. Langste. Kerst. Ooit. is het nieuwe boek van Lisette Jonkman. 

Langste. Kerst. Ooit.

Langste. Kerst. Ooit.

Noëlle is gek op kerst. Ieder jaar op eerste kerstdag organiseert ze een diner voor een select groepje vrienden en familie. Steevast valt ze op kerstavond in slaap met de wens dat het elke dag kerst was. Alleen gaat deze keer alles fout. Maar dan ook echt álles. Haar dure kristallen glazen sneuvelen, de stroom valt uit, een servet vliegt in de hens, de vliezen van haar hoogzwangere zus breken tijdens het hoofdgerecht, haar ouders halen herinneringen op aan Noëlles ex en tot overmaat van ramp neemt haar broer een onverwachte gast mee. Als Noëlle ’s avonds eindelijk in bed ligt, is ze opgelucht dat het niet écht elke dag kerst is. Maar dan wordt ze de volgende ochtend wakker. Op eerste kerstdag.

Bekijk op Boekenwereld >

Binnenkort verkrijgbaar

Tien voor twaalf

In Tien voor twaalf moet Hilde op het zoontje van haar zus passen, maar wanneer Hilde een telefoontje krijgt en Lex even alleen laat, verdwijnt hij plosteling… Samen met haar beste vriendin Roos start ze een zoekactie in een race tegen de klok. Ze moeten Lex zien te vinden voordat Hildes zus terugkomt van wintersport, en voordat de klok twaalf slaat… 

Tien voor twaalf

Tien voor twaalf

5, 4, 3, 2, 1… Tien voor twaalf van Lisette Jonkman laat je aftellen naar nieuwjaar.

‘Ik heb een probleem. Ik ben Lex kwijt.’

Een week lang op je neefje van bijna twee passen: hoe moeilijk kan dat zijn? Hilde vindt het vooral heel erg leuk. Alleen krijgt ze op oudejaarsdag net een belangrijk telefoontje terwijl kleine Lex in bad zit en ze loopt héél even de kamer uit. Maar wanneer ze terugkomt, is hij verdwenen…

Samen met haar beste vriendin Roos start ze een zoekactie in een race tegen de klok. Ze moeten Lex zien te vinden voordat Hildes zus terugkomt van wintersport. En het liefst ook zonder dat de bemoeizuchtige buurvrouw en de aantrekkelijke buurjongen erachter komen hoe erg ze het heeft verbruid. Of weten die meer dan ze laten blijken?

Bekijk op Boekenwereld >