Kom stage lopen!

Als je een passie hebt voor boeken en je wilt leren hoe je content maakt die mensen aanspreekt, dan is deze stage echt iets voor jou. Je krijgt veel vrijheid en je leert heel veel. Elke 6 maanden zoeken we stagiaires die van boeken houden. Kom jij stage lopen?

Hi, ik ben Rebecca, de huidige stagiair social media en contentcreatie bij Zin in feelgood. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe stagiaire voor februari 2024. Misschien jij wel?

Hoe ziet een stage er bij Zin in feelgood uit?
Ik ben nu een paar maanden aan de slag en ik kan je vertellen dat het een super leuke en leerzame ervaring is! (Het is jammer dat het alweer bijna voorbij is).

Elke dag is anders, maar meestal ben ik bezig met het maken van content voor social media en het beheren van de verschillende kanalen. Ik maak foto’s en video’s, ontwerp content voor Instagram, Facebook en TikTok, en ik schrijf artikelen voor de website. Ook help ik (eventueel) mee met het organiseren van evenementen en het opzetten van leuke campagnes. Verder beheer ik de mailbox van Zin in feelgood. Als je iets wil leren dan kan je dat altijd aangeven en kijkt het team met je mee of en hoe ze je hiermee kunnen helpen.

Het leuke aan deze stage is dat je in aanraking komt met verschillende uitgeverijen. Ik heb al veel geleerd over het boekenvak en veel nieuwe mensen ontmoet. Het team bij Zin in feelgood is heel gezellig, ze zijn altijd bereid om je te helpen Ên waarderen je input.

Wil je meer weten? Stuur ons een berichtje via hallo@zininfeelgood.nl

Liefs, Rebecca & team Zin in feelgood