6 x de leukste vriendinnenuitjes

De leukste vriendinnentuitjes banner

Heb jij In haar schoenen van Jojo Moyes gelezen? Zo ja, mooi hè?! Zo niet, lucky you! Het is echt een heerlijk boek. Het boek gaat over de kracht van echte vriendschap en een ander iets gunnen. Een boek vol warmte en mooie personages waarin je jezelf en je vriendinnen ongetwijfeld herkent. In In haar schoenen staat vriendschap tussen vrouwen centraal en in dit blog ook! We verzamelden de leukste vriendinnenuitjes voor je, die je samen kunt ondernemen. Kies er een die bij jullie past, ga er lekker op uit en maak mooie nieuwe herinneringen samen.

In haar schoenen

Lees ‘In haar schoenen’!

In haar schoenen

Wanneer Nisha en Sam per ongeluk elkaars gymtas meenemen uit de sportschool, is dat het onwaarschijnlijke begin van een vriendschap die hun levens verandert.

Bekijk op Boekenwereld >

Volg een creatieve workshop

Samen met vriendinnen iets nieuws leren, waar je hopelijk ook nog bij kunt lachen. Door het hele land vind je creatieve workshops voor vriendinnengroepen. Hieronder een aantal suggesties voor de leukste vriendinnenuitjes.

  • Glas-in-loodworkshop
  • Voor zoetekauwen: een chocoladeworkshop
  • Cursus schilderen in het donker. Leef je uit met glow in the dark-verf!

High wine

De high tea met vriendinnen is niet meer weg te denken uit het vriendinnen-to-do-lijstje. Maar nu kun je er ook voor kiezen om samen te ‘high winen’. Een paar verschillende glazen wijn naar keuze, (vaak) vergezeld door bijpassende borrelhapjes en hartige lekkernijen. Een heerlijke beleving om samen met vriendinnen te doen.

Net als vroeger

De Volkswagenbusjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Huur samen met je vriendinnen een echte retro Volkswagenbus en tour door de mooie natuur van Nederland. Neem voor onderweg een goed gevulde picknickmand mee, zoek een mooie plek uit en geniet van elkaar en een fijne picknick.

Voor de échte boekenliefhebbers

Houden jij en je vriendinnen allebei van lezen? Maak een boekwinkeltour. Kies van tevoren een provincie uit waar jullie graag een dag willen vertoeven. Bekijk waar de leukste en mooiste boekhandels zijn en maak een tour langs de winkels. Zo ben je de hele dag omringd door zowel je vriendinnen als boeken én ontdekken jullie nieuwe plekken. Klinkt als een heerlijke dag, toch?

In Moyes-stijl

Hebben jullie dit jaar als vriendinnen een jubileum te vieren? Of vind je het gewoon tijd voor wat extra qualitytime? Boek een weekend naar de stad waar In haar schoenen zich afspeelt: Londen! Met de trein ben je vanaf Amsterdam Centraal al binnen 3,5 uur in hartje Londen. De perfecte plek voor een vriendinnenuitje, mede door alle goede restaurants, de fijne mensen en de prachtige monumentale panden. Je kijkt je ogen uit in deze fantastische stad.

Samen lezen

En last but not least: lees samen In haar schoenen en bespreek wat jullie van het boek vonden met deze leesclubvragen. Pak er wat lekkers te eten en te drinken bij en jullie avond is compleet!

Meer weten over In haar schoenen?

Wil je meer weten over In haar schoenen? Jojo Moyes vertelt het je graag in de video hieronder.